2cv Citroen, muziek

Expandmenu Shrunk


De HY krijgt een nieuw hart

Revisie HY : opfriscursus voor gevorderden.

1

Na 10 jaar komt het spul weer uitgebreid aan bod. Tien jaar geleden kwam er een ander blok in met versnellingsbak; kostte € 250.   Nu wordt het blok gereviseerd en gaat het grapje meer dan het tienvoudige kosten. Je hebt van die dagen….Maar als hij ons ook nu weer 10 jaar plezier schenkt en weinig trubbel dan is het gewoon dik de inspanningen en het geld waard.

In Januari 2013 heb ik het blok uit de bus gehaald. Het is naar Van Thiel in Heteren gebracht en die hebben een mooi stukje vakwerk geleverd. Het blok snort alweer een half jaar als nieuw. Ook meteen de koppeling, drukgroep, druklager en toplager vervangen en als het goed is is dat gedeelte weer voor lange tijd bedrijfszeker. Meteen ook de remmerij weer helemaal nagekeken en vervangen wat nodig was en zo is de techniek weer up to date.

We zijn al sinds 2003  lid van het HYteam en sinds sept 2003 help ik ook op enkele zaterdagen per jaar in het magazijn van de club. Daar hebben ze bijna alles wat je maar kunt bedenken. Het brengt ook heel wat gezelligheid met zich mee en je leert er allerlei mensen kennen met veel of weinig kennis van zaken. Maar altijd erg gezellig!

Een actueel bericht op de HYteamsite over ons:
http://www.citroenhyteam.nl/index.php/hyik/204-hy-en-ik-oktober-2013.html

 

Foto’s van het HY Team Holland vind je hier:
http://www.flickr.com/photos/citroenhyteamholland/sets/

En van een geweldige HY wereldmeeting in 2012 :

http://www.typehinternational.com/fotos.html